ujjgyakorlat

Nem egészen 10 perc

-Na gyere, ide felülsz és hipp-hopp ott is vagyunk!-a fiú magabiztosan ült a nyeregben és kínálta oda a kormányt. – Nem tudom, elférek egyáltalán? És különben is nyomni fog a váz – aggodalmaskodott a lány. – Ne nyávogj, nézd, itt a pulóverem – a fiú levette, és odahajtogatta, hogy a lány popójának kényelmes legyen. – Úgyis tekerni fogok, szóval melegem lesz – vigyorgott, és közben a lány testének közelségére gondolt, a finom, puha illatú nyakára. Ha hátradől, érezni fogom – mit számít, hogy nehéz lesz egyensúlyozni. A lány már majdnem döntött, de aztán eszébe jutott: – Jó, felmászok oda, de hogy fogsz velem elindulni? – Gyorsan – nevetett a fiú – na mi lesz, gyere már!

A lány feltornászta magát, és igyekezett kicsire húzni magát. A fiú nagy lendülettel beletaposott, az első ide-oda kacsázások után hamar rátalált a megfelelő ritmusra. A lány tényleg hátradőlt, a fiú pedig előre, mondván hogy lásson, de leginkább azt élvezte, hogy a lány tarkójának pihéi cirógatják az arcát. Egészen könnyűnek érezte magukat. Nem volt egészen talán 10 perc, míg oda nem értek a lány házához. Amikor megérkeztek, a lány sikítva, visongva ugrott le a hirtelen fékezés miatt, a fiú csatakosra izzadt arcába mosolygott: – Te, én ezt igazán élveztem, mikor látlak újra?

A férfi bokája galaktikus sebességgel kezdett dagadni – Baj lesz- mondogatta az asszony, miközben a hátizsákból előhalászott pulóverre csorgatta a kulacs tartalmát, hogy majd azzal borogassa. – Most mit csinálunk? – A férfi kerékpárja egyértelműen működésképtelenné vált, a furán kitekeredett boka miatt mondhatni a férfi is. – Nem tudom -szisszent fel a férfi a nedves hideg ruha érintésére – talán hívni kellene valakit. – Nincs térerő, kijjebb kell mennünk az erdőből – sóhajtott az asszony. – Mi lesz, felülsz a kormányra? – próbált viccelődni, de tudta, hogy képtelen lenne a férfi súlyát egyensúlyozni. – Haha, vicces vagy…tekerj ki, ameddig nem találsz térerőt és hívj segítséget! – Nem akarlak itt hagyni! – Márpedig muszáj lesz – nyöszörgött a férfi – én erre nem bírok ráállni – bámulta keservesen a vörös és püffedt végtagot. – Egész egyszerűen nem hagyhatlak itt! Próbáljuk meg, hátha el tudlak vinni a csomagtartómon…- az asszony kirángatta a maradék ruhákat a hátizsákból és fészkesíteni kezdte a kerékpárja hátsó részét. Felült és a kerékpárt kicsit oldalra billentve nyújtotta a férfinek a karját -gyere, próbáljuk meg! A férfi egy pillanatig habozott, aztán az asszony keze után nyúlt, fél lábra kapaszkodott, néhány suta ugrással elhelyezkedett a csomagtartón, miközben a sérült lábát próbálta eltartani magától. – És most? – És most segíts- nyögött az asszony – háromra ellököd magad a lábaddal a talajtól, én pedig egyszerre tekerni kezdek. Nem volt egészen talán 10 perc, mire kiértek az autóúthoz, szinte részegülten nevetgéltek – Na most, na most vigyázz, vagy megállunk ügyesen, vagy kettőnkért jön majd a mentő!

-Ez mi? – bámulta az idős asszony a hatalmas csomagot. Férje hántani kezdte a papírborítást és úgy magyarázta: – az orvos azt mondta mozogjak még többet. Ússzak! Az a nekem való sport ebben a korban. Szerinte! – Büszkén nyugtatta a kezét az immár meztelenre vetkőztetett szobakerékpáron. – Én újra tekerni akarok! És így biztos nem borulok fel az utcán! – Hát, te tudod- hajlongott az asszony, hogy összeszedje a karton cafatokat.- Mindenesetre én most ezeket kiviszem a szemétbe, ha nem bánod. A férfi darabos mozdulatokkal felmászott a nyeregbe és óvatosan csúsztatta a lábait a pedál hevederjeibe. Nem volt egészen talán 10 perc hogy kipirult míg hajtotta a zajos mechanikát, az asszony ahogy visszatért, mosolyogva nézte: – Papa, elvinnél egy körre? – Még ennél is nagyobbra? Na gyere Mama, húzd ide azt a széket, igazán messze megyünk!

farysomnia-couple-on-bike-a

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s